Cautare

59027 de rezultate pentru "politistul care intretine relatii secsuale cu un barbat" (4.11 secunde)
Dan Nica, ministrul administratiei si internelor, a spus ieri ca nu va ezita sa-i dea afara pe angajatii care nu-si fac treaba.
Un mister mult mai complex decat pare (Autor:
Romana Domnule Capitan, subsemnatul, domiciliat in, declar ca marti seara, in timp ce ma deplasam cu tramvaiul 32 dinspre Chirigiu spre Rondul George Cosbuc, doi indivizi pe care i-as putea identifica, destul de usor, mi-au sustras portofelul din buzunarul exterior al paltonului.
Am primit un mesaj, prin e-mail, intitulat "Metode pentru Tampirea Populatiei (MTP)", pe care il puteti citi in continuare.
Radu Moldovan si Dan Sova i-au confiscat camera video unui politist care a filmat inn Parlament persoanele il huiduiau de la balcon pe prim-ministrul Emil Boc.
Ministerul Transporturilor se pregateste sa emita un nou ordin, prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi si sa elimine "portitele" prin care unii ocoleau legislatia in vigoare.
Demarata de Inspectoratul General de Politie (IGP) cu surle si trambite, operatiunea "Gramofonul" a decedat, fara a descoperi, la nivel national, mai mult de 16 "infractori".
Dupa cum bine stiti, Senatul Romaniei a aprobat Legea de ratificare a Conventiei de la Istanbul in data de 29 februarie 2015, conventie care fusese semnata de Romania in iunie 2014.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constantaā€¯, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
La nivel municipal, acolo unde se va organiza si functiona politia locala, nu se stie insa nimic despre modificarile care se presupune ca au fost aduse proiectului initial, din 2007, considerat de specialistii in domeniu un fiasco.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu. intr-un articol aparut in editia online din 29 iulie a.c., este amintit seful Sectiei I a DNA, Lucian Papici care confirma aceste date din rechizitoriu.
Felicia Stancu, intrata in vizorul politistilor pentru ca si-a insusit ilegal peste 100.000 de lei acordand ajutoare de inmormantare fictive, a agresat ieri un redactor GdS, care dorea sa stea de vorba cu ea.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte.
Autoritatile locale din Karbala au inceput, sambata, sa blocheze accesul catre orasul siit sfant Karbala inainte de inceperea ceremoniilor prilejuite de sarbatoarea Ashoura, care vor atinge maine punctul culminant.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
La fata locului a ajuns o echipa de politisti, care a stabilit ca in cele trei autoturisme se aflau mai multe persoane de etnie roma, majoritatea din comuna Breasta, care venisera in sat la o nunta.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. ... Pana la urma, cazul a fost preluat de un politist de la judiciar.
Giorgiana Radu a publicat pe AMPRESS un articol despre cazul de la Caracal, intitulat: ... Autoarea articolului afirma ca, intr-un fel sau altul, cei care ar fi trebuit sa le apere pe Alexandra, Luiza si cine stie cate alte fete, au mainile patate cu sange.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Insa nu trebuie sa uiti ca si politistii sunt oameni si ca, uneori, ai sansa sa scapi fie fara amenda, fie cu o pedeapsa mai mica.
google-analytics.com